19 December 2015

armağan listesi nasıl çalışır?

armağan çemberine hoşgeldiniz! 

yerinizi rezerve etmek için seçiminizi yapıp "gönder" tuşuna basmanız yeterli!

her salı oynananacak oyunumuz için armağan listemizi güncelliyor olacağız. 

yani burada veya feysbukta gördüğünüz liste, yalnızca üstünde yazan tarihteki oyun için rezervasyon sağlayacak.

amacımız ihtiyaçlarımıza kolay yolla ulaşmak değil. sadece yeni bir ekonomi modeli deneyimlemek. o yüzden gönlünüzden armağan vermek kopuyorsa, sizi bu armağan karşılığında mutlaka oyunu izlemeye davet ediyoruz.

blogumuzda ya da feysbuk sayfamızda bulabileceğiniz armağan listesinden dilediğinizi seçip formun altında bulacağınız gönder tuşuna bastığınızda, yeriniz rezerve edilmiş olacak! bizimle paylaştığınız iletişim bilgileri sayesinden oyundan 1 gün önce rezervasyonunuzu teyit edeceğiz. daha sonra oyuna geldiğinizde, belirlediğiniz armağanı almak için gişede sizi karşılayacağız!

armağan listesinin bölümleri

  • 'kamamber'i izlemek için ne vermek isterdiniz?
bu uzun listede bolca kitap, ders ihtiyacı, giyecek, yiyecek, içecek, konser ve oyun bileti gibi seçenekler göreceksiniz. seçiminizi yapıp formun altındaki "gönder" tuşuna bastığınızda rezervasyonunuzu almış olacağız. seçtiğiniz armağanı oyuna geldiğinizde bize verebilirsiniz. 

- oyun eleştirisi vermeyi seçerseniz, oyundan sonra bize yarım saatinizi ayırabilirsiniz.
- ders veya deneyim vermeyi seçerseniz, dersi isteyen üyemizle oyundan sonra bir zaman kararlaştırabilirsiniz.
- "zaman" vermek için verdiğimiz linki takip ederek zumbara sitesinden zaman ödemesi yapabilirsiniz.
- broşür basımı seçeneğini seçmek isterseniz, oyuna geldiğinizde alacağınız broşürleri fotokopi çektirebilir veya doğrudan para desteği verebilirsiniz.

  • para
parayı kötülemeye çalışmıyoruz. oyunumuzu para vererek izlemek de mümkün. ödemenizi oyuna geldiğinizde gişeye nakit olarak yapmanızı rica edeceğiz. para seçenekleri arasından dilediğinizi seçip  formun altındaki "gönder" tuşuna bastığınıda rezervasyonunuzu almış olacağız. 

  • kumbara
listemizin en sevdiğimiz bölümü! her ay desteklemek istediğimiz toplulukları listeliyor olacağız. verdiğimiz linkler sizi bu toplulukların bağış sayfasına götürecek. buraya yapacağınız her türlü bağış, artık o toplulukla sizin aranızda. bu şekilde topluluklar arasında bir dayanışma ve birlik hissi yaratmayı hedefledik.


yerimiz kalmadığında liste kapanacak ve bir sonraki oyuna rezervasyon yapabileceğiniz liste yayına girecek.

  

3 comments: